Hangi Alışveriş Sitesi Daha İyi?

Hangi Alışveriş Sitesi Daha İyi?

Dünyanın hemen hemen her yerinde kullanılmaya başlanan internetin en güzel yanlarından birisi de tabi ki online alışveriş imkanı. İnsanlar artık evlerinden çıkmadan bir tıkla istedikleri ürüne anında ulaşabilmektedir. Bu da dünyada farklı bir sektörün oluşmasına imkan sağlamıştır. Teknolojinin de ilerlemesiyle online alışverişte artık ciddi kolaylıklar bulunmaktadır. Şu an gelinen noktada bir internet sitesi üzerinden dünyanın herhangi bir noktasındaki ürünü evden çıkmadan ayağımıza getirme fırsatına sahip olabiliyoruz. Birbirinden farklı bu internet siteleri sayesinde kıyafetten günlük alışverişe, teknolojik ürünlerden kitaplara, yiyecekten arabaya kadar ihtiyacımız olan her şeye kolayca ulaşma imkanı bulabiliyoruz. Madem online alışveriş hayatımızın her yerinde yer almaya başladı.

En Çok Tercih Edilen Alışveriş Siteleri

Hepsiburada

​​​​​Bu alışveriş sitesi Türkiye'de en yaygın kullanılan online alışveriş sitelerinin başında gelmektedir. 1998 yılında Doğan Holding tarafından kurulan bu internet sitesi online alışveriş denilince akla gelen ilk web sitelerden biridir. Aradığınız her türlü ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bu site insanların güvenini ve beğenisi kazanmayı başarmıştır. Aylık 100 milyondan fazla kullanıcısı bulunan bu site farklı ödüllere de layık görülmüştür.

Aliexpress

Aliexpress.com Çin merkezli bir web sitesidir. Aradığınız her şeyi en ucuza bulabileceğiniz bu internet sitesi Türkiye’de oldukça yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Yine her türlü ürünü barındıran bu internet sitesi teknolojik ürünler için uğrak noktası olmaktadır ve müşterilerine ücretsiz kargo imkanı da sunmaktadır. İnternet sitesinin Çin merkezli olmasından dolayı Türkiye den yapılan alışverişlerde kargo teslim süresi 30 ila 60 gün arasında değişkenlik göstermektedir. Aliexpress.com sitesinden alışveriş yaparken kargo süresi de göz önünde bulundurulmalıdır. Aksi takdirde ürüne uluşmak için çok fazla beklemeniz gerekebilir.

Sahibinden

​​​​Ülkemizde ​en çok tıklanan ticaret sitelerinden birisi olan sahibinden.com milyonlarca kullanıcısı olan ve satıcı ile alıcıyı buluşturan bir web sitedir. Gayrimenkul ve vasıta için sıklıkla kullanılan bu site insanların ilanlar oluşturup kendi ürünlerini satabildikleri online bir alışveriş platformudur. Bu siteye üye olmak ücretsiz olup belli bir miktar karşılığında kendi ilanlarınızı oluşturabilmektesiniz.

Amazon

Her şey sloganıyla yer amazon.com Dünya nın en büyük online alışveriş sitesidir. Bu internet sitesi 1994 yılında Amerikalı iş insanı Jeff Bezos tarafından kurulmuştur. Türkiye’de yaygınlaşmaya başlayan amazon.com her türlü ürüne ulaşabileceğiniz en iyi internet sitesidir.

Kitapyurdu

Kitapyurdu.com internet üzerinden kitap satışı yapan son derece başarılı bir online alışveriş platformudur. Sadece kitap satışı yapan bu sitede günümüz eserlerinden tutun en eski klasiklere kadar her tülü kitabı en ucuz fiyata bulmak mümkündür.

Çiçeksepeti

​​​​​​​Çiçeksepeti.com Türkiye nin en çok ziyaret edilen web sitelerinden biridir. Türkiye'nin istediğiniz her noktasına istediğiniz saatte çiçek göndermek bu site ile mümkündür. Çiçeğin yanı sıra yenilebilir çiçek, peluş oyuncaklar, kişiye özel hazırlanan ürünler gibi aklınıza gelebilecek her türlü hediyelik eşyayı da yine bu sitede bulabilmektesiniz.