Sonbahar – Kış Sezonu İçin En İddialı Parfüm Önerileri

Sonbahar – Kış Sezonu İçin En İddialı Parfüm Önerileri

Lancome La Vie Est Belle Parfümü

Kadınlar her zaman kalıcı parfümleri kullanmayı severler ve her zaman böyle parfümleri almak zorunda kalırlar, kalıcı olmayan çok iyi parfümler vardır ama koku hemen vücudu terk ettiğinden dolayı kadınlar bu parfümleri çok isteseler de kullanmazlar. Parfüm seçmek ve iyi parfümü bulmak kadınlar için çok zor bir iştir. Sadece kokusunu beğenmek ile iş bitmez hiçbir zaman, parfümlerin kokusu vücuda göre değişkenlik gösterdiğinden dolayı, koku kişiden kişiye değişebilir. Bunu göze alarak parfümler hakkında bilgi verici bir yazı hazırladık, umarım faydalı olur.

Calvin Klein Euphoria Parfümü

Şişe tasarımı olarak oldukça şık ve zarif bir parfüm şişesi, markanın amacı, hayatın güzelliğini parfümleriyle anlatmaktır. Parfümün kokusu mutluluk veriyor. Parfümü test eden alanında uzman 3 uzman burun ise; Olivier Polge, Anne Flipo ve Dominique Ropion ile tam üç yıl süren beş bin deneme sonucunda bu muhteşem mutluluk veren koku ortaya çıkarıldı. Parfümün içeriğinde ise; Pallida süseni, Yasemin zambak özütü, Paçuli esansı, Portakal çiçeği ve daha sayamadığımı yirminin üzerinde çiçekten elde edilen parfüm son derece kalıcı bir etkiye sahip olmasından dolayı sabah kalktığınızda bile kokusu bütün odayı sarmış oluyor. Eğer fark edilmek ve fark yaratmak istiyorsanız bu parfümü tercih etmelisiniz. Normal hayatından kendine güveni sonsuz olan kadınların parfümü olan Calvin Klein Euphoria kendine kadınsı ve karşısındaki erkeği etkilemek isteyenlerin tek tercihi olmalı, çok çekici bir koku olduğundan dolayı, baştan çıkarıcı bir etkisi var. İçinde kullanılan çiçekler ise; Kaki, hurma, kehribar, lotus çiçeği, menekşe ve siyah orkide gibi birçok çiçeğin var olduğu parfüme tutkuyla bağlanacaksınız.

Calvin Klein Down Town Parfümü

Daha çok ferah bir kadının kokusu olan Calvin serisinin Down Town parfümünde yer alan çiçek özleri sayesinde hem kalıcı bir kokuya sahip oluyorsunuz, hem de çok ferah bir gün geçiriyorsunuz. Bergamut, İtalyan ağaçkavunu, portakal çiçeğinin özlerini kullanılarak oluşturan parfüm etkisini zamanla gösteriyor ve vücutta yayıldıkça kokusu kendisini tam olarak göstermeye başlıyor. Kadınsı ve ferah bir koku istiyorsanız bu parfüm tam size göre.

Ralph Lauren Romance Parfümü

Romantizmi seven kadınların tercih edebileceği bir parfüm olan Ralph Lauren Romance, yüzlerce çiçek özünden geliştirilerek üretildi ve kadınların beğenisine sunuldu. Zencefil, papatya, kadife çiçeği, beyaz menekşe, sarı feyza gibi birçok çiçek kullanılarak geliştirilmiş ve şuan en güzel kokuya ulaşılmış.

Tom Ford Black Orchid Parfümü

Bazı söylentiler duyduk ama gerçek mi bilmiyoruz. Bu parfüm sadece Tom Ford için özel olarak üretildi diye dedikodular var. Bu koku diğer 4 kokuya göre üstünde kokuyu bulunduran kişi her hangi bir ortama girdiğinde aniden kokusu o ortama yayılıyor ve ortamda bulunanların bu kokuyu almamaları imkansızdır. Koku oldukça baskın bir yapıya sahip, etkileyiciliği tartışılmaz bir parfüm olduğu kesin, parfüm özel yapım olduğundan çok özel bir parfüm olmuş, içerisinde yer alan çiçek özleri şimdiye kadar görülen çoğu parfümden görülmemiş çiçek özlerinden oluşmaktadır. İçinde yer alan özler ise; bergamot, kış üzümü ve gizli olan birkaç çiçek özüyle harmanlanarak ortaya çıkarılmış ve kalıcılığının ebedi olduğu söyleniyor.