Engelliler Artık Kendi Başlarına Gezebilecek

Engelliler Artık Kendi Başlarına Gezebilecek

Otomatik Sistemlerle İnsan Gücü Gerekmiyor

Engelli platformları, engellilerin yanlarında herhangi bir refakatçi olmadan gezmelerine olanak tanır. Çünkü; engelli platformu bulunan alanlarda yardım almadan katlar arasında geçiş yapması mümkün hale geliyor. Engelli platformu bulunan alışveriş merkezleri, hastaneler, ibadethaneler ve çok daha fazla alan, böylelikle engellilerin kullanımına sunulmuş oluyor.

Montaj ve Bakım Dahil Paketler

Engelli platformu, yükseltilerin otomatik sistemler sayesinde aşılmasını sağlıyor. Birkaç merdivenden çok katlı alanlara kadar tüm iç ve dış mekanlarda kullanılabilen engelleri platformları, otomatik sistem sayesinde iniş çıkış sağlıyor. Engelli, hasta veya hareket kısıtlaması olan yaşlıların kullanımına sunulan platformlar, insanların ayaklarını kullanmadan katlar arasındaki geçişi sağlıyor. Bu sayede engelliler, yanlarında refakatçileri bulunmadan istedikleri yere gidebiliyor.

Yaşlılar ve Engelliler Memnun

Engelli platformu üreten firmalar, montaj ve kurulum sonrası destek hizmeti de veriyor. Bu sayede platform talep ediciler, uzun yıllar boyunca ekstra bir ücret ödemeden kurdukları sistemin bakımının ve onarımının yapılmasını sağlıyor. İnsan kaynaklı hatalar dışında meydana gelebilecek aksaklıklar en kısa sürede uzmanlar tarafından çözülüyor. Teknik destek ekibi bulunan üretici firmalara 7 gün 24 saat boyunca ulaşmak mümkün oluyor. Hareket kısıtlaması olanlar, yaşlılar, hastalar ve engellilerin rahatlıkla kullanabildiği engelli platformları ev içlerinde de kurulabiliyor. Kişisel veya kamusal alanlar için özel olarak üretilen platformlar, alanın büyüklüğüne göre farklı boyutlarda üretilebiliyor. Üretilen sistemler daha sonra demonte edilerek farklı alanlara yeniden kurulabiliyor.