Kadınlara Özel Bakım Tavsiyeleri Güzelleştiriyor

Kadınlara Özel Bakım Tavsiyeleri Güzelleştiriyor

Kadınlar her daim güzel görünmek isterler. Doğası gereği uyurken, makyajsızken, dışarıdayken yani her dakikalarında akıllarında nasıl görünüyorum acaba sorusu bulunur. Güzellik için de her yolu denerler. Erkeklere göre kadınların görünümlerine, ciltlerine, saçlarına hatta kıyafetlerine özenle dikkat etmektedir. Bu duruma göre ise biz Pudramsı olarak kadınlara özel bakım tavsiyelerine göz attık. Sizlerin güzelleşmesi adına en çabuk etki yaratan maskeleri araştırdık. Her bayanın evinde bulunan malzemeler ile kusursuz bir güzelliğe ulaşmaya ne dersiniz? Zahmetsiz bir şekilde yapılmakta olan peelingler, maskeler, temizleyiciler, kremler, losyonlar ve daha fazlası için araştırma yapıyorsanız doğru adrestesiniz. Bir bayanın her yerde güzel görünmek istemesi tabi ki o kadar kolay olmayıp, evde rahat pijamalarınız ile otururken aniden gelen bir haber ile hemen dışarı çıkmanız gerekiyor. Fakat hazırlanmak için kısıtlı süreniz var ise sizlere önereceğimiz acil bakım tavsiyeleri ile kusursuz güzelliğe ulaşmanız mümkün olacaktır.

Harika Bakım Tavsiyeleri

Saç: Bayanların en önem verdiği bölgelerinden biriside saçtır. Saçlar bayanların güzelliklerini ortaya çıkaran bir etken olup, acil durumlar da ise saçlarınızın parlak, bakımlı görünmesini istiyorsanız yapmanız gereken şampuanınızın içerisine bir yemek kaşığı bal damlatarak, şampuanınızı karıştırmak olacaktır. Bu şekilde kusursuz saçlara ulaşırken aynı zaman da doğal saç spreyleri ile bu görünümü daha da canlandırabilirsiniz.

Doğal Saç Spreyi: Evinizde yer alan malzemeler ile doğal saç spreyi yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştır. Saçlarınız zor şekil alıyor ise yapmanız gereken daha önce almış olduğunuz boş saç spreyi kutusunun içerisine bir şişe maden suyu, bir çay kaşığı ile limon suyu, bir çay kaşığı kadar ise deniz tuzu katarak şişeyi iyi bir şekilde çalkalayın. Bu karışım ile doğal saç spreyini oluşturmuş olacak ve saçlarınıza şekil vermeye başlayabileceksiniz.

Cilt Temizleme: Günün yorgunluğunu üzerinizden atmak için öncelikli olarak cildinizi temizlemeniz gerekmektedir. Cildin hava alması ve kötü görünüme yol açan aknelerin oluşmaması için her gün düzenli olarak cildin temizlenmesi şarttır. Cildi temizlemek için ise sizlere önereceğimiz salatalığı rendeleyerek iyi bir şekilde suyunu çıkartmalısınız. Suyunu çıkardıktan hemen sonra ise içerisine biraz olacak şekilde süt ilave etmeli ve ardından pamuk ile alarak cildinizi temizlemeye başlamalısınız.

Ağız ve Diş Bakımı: Dişler güzelliğinizin ve temizliğinizin temsili olup, düzenli olarak tabi ki fırçalamanız gerekiyor. Dişlerinizi fırçaladıktan sonra dışarı çıkarken ağızınıza bir adet karanfil atarak ağız kokunuzu giderebilirsiniz.

Arındırıcı Peeling: Arındırıcı peeling yapmak cildinizin ışıldamasına ve yumuşamasına neden olmaktadır. Bunun için peeling yapmak önem arz etmektedir. Bir cam kâse içerisine bir çay kaşığı yardımı ile limon suyu, bir çay kaşığı ile karbonat koymalı ve iyi bir şekilde karıştırmalısınız. Daha sonra bu karışımı cildinize sürerek üç dakika kadar bekletmelisiniz. Bu şekilde cildiniz pırıl pırıl bir görünüme ulaşacaktır.

Dudak Maskesi: Bir bayanda dudak oldukça önemlidir. Dudaklarınızın da özellikle kış aylarında bakıma ihtiyacı vardır. Dudaklarınıza peeling yapmak için öncelikle birkaç damla limon suyunun içerisine bir tutam tuz atarak dudaklarınıza sürebilirsiniz. Bu şekilde dudaklarınıza peeling yaptıktan hemen sonra ise taze olan zencefili 2 veya 3 dakika boyunca dudaklarınıza sürmeniz dudaklarınıza dolgunluk katarken aynı zaman da doğal bir pembelikte katacaktır.