PDF to Excel Ne Demek?

PDF to Excel Ne Demek?

PDF to Excel, dosya uzantılarını çevirmeniz anlamına gelmekte. PDF dosyaları Adobe Reader ile düzenlenebilen çoğu zaman korumalı içeriklerdir. Excel ise daha çok tablo ve matematiksel işlemler yapabilen, yapabileceklerinizin sınırı olmayan bir uygulamadır. PDF to Excel işlemi ise PDF dosyalarınızı Excel için uygun uzantılara çevrilmesi anlamına gelmektedir. Bu konuda bilgi almak ve merak ettiğiniz soruları sorabilmek açısından internet sayfalarını üzerindeki ilgili online firmalara bakabilir ve buradan detaylı bir şekilde inceleme yapabilirsiniz.


PDF to Excel Nasıl Çalışır?

İlk aşamada cihazınızda bulunan ve dönüştürmek istediğiniz PDF dosyasını seçmelisiniz. Bu dosyayı internet sitesine yükleyerek dönüştürülmesini beklemeniz gerekiyor. Dönüştürme işlemi tamamlandıktan sonra indirme bağlantısı karşınıza çıkacak ve cihazınıza yeni dosya uzantısını indirebileceksiniz. Bu esnada bilgisayarınıza herhangi bir program ya da zararlı bir dosya indirmenize gerek kalmadan işlemleri internet üzerinden rahatlıkla yapabilirsiniz. Dosyalarınızı gözat seçeneği ile bulamadığınız durumlarda sitede ki uygun konumlara sürükleyerek karşıya yükleme (upload) işlemini rahatlıkla yapabilirsiniz.

Güvenilir PDF to Excel Siteleri


İnternet sitelerinin içeriğinde bulunan güvenlik önlemleri oldukça iyi durumda olup dosyalarınızın güvenliği açısından endişe duymanız hiç gerek yoktur. Ayrıca siteler SSL sertifikasına da sahiptir. Yüklediğiniz dosyalar sitenin şifreli veri tabanında sadece dönüştürülene kadar tutulur. Dönüştürülme işlemi başarıyla bittikten sonra ise otomatik olarak sistemden silinir. Sitelerin kullanımı tamamıyla ücretsizdir, dosya uzantıları ve boyutları konusunda bir sınırlama da bulunmamaktadır. Dönüştürme işleminde farklı değişkenler olsa da (dosyanızın boyutu, yükleme hızınız) çok kısa süreler içerisinde dönüştürülmüş dosyanızı indirebilirsiniz. Üstelik bu işlemleri yaparken bir bilgisayar kullanmak zorunda da değilsiniz, cep telefonu ya da tablet kullanarak da rahatlıkla dönüştürme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.